Llibres

Carles Porta inaugurarà el Ceba Negra

El Festival de Crònica Negra de Figueres tindrà lloc del 3 al 6 de març

El Festival de Crònica Negra de Figueres, Ceba Negra , fa temps que escalfa motors de cara a la celebració d’una primera edició que portarà del 3 al 6 de març a la capital empordanesa un programa farcit d’activitats que van des de presentacions fins a taules rodones, així com projeccions amb un reguitzell d’autors de renom en el gènere. L’últim nom propi que s’ha afegit a la programació és el del periodista i director del programa Crims, Carles Porta, que inaugurarà el festival el 4 de març. El responsable del programa Crims de TV3 i Catalunya Ràdio compartirà amb Anna Punsí una conferència titulada Fenomen Crims, a l’auditori d’Els Caputxins (20 h). L’entrada a l’acte serà lliure i per estricte ordre d’arribada.

El dia abans, ja hi haurà la primera presentació d’un llibre, El arte del crimen ampurdanés, de Joan Porxas, i la projecció del documental Tor, la muntanya maleïda. Joan Manuel Soldevilla i Jordi Casals protagonitzaran Agustí Vehí: sang empordanesa dissabte, un dia en què Tura Soler, Clara Tiscar, Bruno Pérez i Narcís Bardalet també hi diran la seva. Finalment, diumenge, Toni Muñoz i Mairena Ribas s’endinsaran en els enigmes del cas de la Guàrdia Urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia