Cultura

Arrenca el 'Barcelona Poesia'

La setmana s'inaugura avui en un recital a les deu de la nit al Verger del Museu Marès

Des de fa 10 anys que se celebra a Barcelona al maig i durant una setmana, el Barcelona Poesia. Es tracta que durant uns dies la poesia sigui al carrer en boca tant dels poetes del nostre país com dels vinguts d'arreu del món.

El Barcelona Poesia dóna la oportunitat, per una banda, per a descobrir aquest gènere literàri a les persones iniciades, i per l'altra, conèixer de més aprop aquells poetes que només hem llegit o que fins i tot, ni tan sols n'havíem sentit a parlar mai. Tots ells actuaran sota un programa elaborat des dels plantejaments més clàssics fins a la contemporaneïtat, i que desplegaran les seves ales a través dels 100 actes que estan previstos.

Els protagonistes del primer recital, avui a les 10 de la nit al Verger del Museu Marès (Plaça Sant Iu, 5-6), seran Joan Margarit, Luis Muñoz, Francesc Parcerisas, Pere Pena i Luis Antonio de Villena, tots ells poetes que reflecteixen en la seva obra la quotidianitat, des de la vida domèstica, el pas del temps, l'amor i el desamor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.