Cultura

Arrenca el primer festival de còmic de Torroella

Del 17 al 20 de maig Torroella i l'Estartit es convertiran per primera vegada, en la seu del còmic a Girona. El 1r Festival del Còmic de Torroella de Montgrí pren com a referents el Saló del Còmic de Barcelona i la ciutat francesa d'Angouleme i se'n desmarca creant un festival adreçat, sobretot, a escolars i famílies.

L'alcalde Carles Negre, en la presentació del festival, explicava que la iniciativa, que compta amb el suport de la multinacional Panini, amb seu a Torroella, vol tenir "continuïtat" i convertir la població "en la ciutat del còmic".

Al llarg dels quatre dies es realitzaran activitats relacionades amb el món del còmic i de personatges com Spiderman, de l'editorial Marvel, de la que Panini té els drets, a diferents espais emblemàtics del municipi. Tallers de màscares i de dibuix, gimcanes sobre super herois, campionats de pedra-paper-tisora, visionat de pel·lícules, conferències i signatures d'autors, i mercat de còmics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.