cultura

Alaquàs presenta el nou Quadern d'Investigació

L'acte serà al claustre del castell d'Alaquàs i assistirà la filla de Lluís Lucia, el que fos fundador de la Dreta Regional Valenciana.

El dissabte 28 d'agost, a partir de les 19 hores, té lloc la presentació de Quaderns d'Investigació d'Alaquàs corresponents a l'any 2010.

Una publicació que, com cada any, planteja articles provinents del treball dels diversos investigadors, historiadors i lletraferits que hi intervenen i que fan una recerca de llocs, indrets, racons i personatges considerats d'interés de caràcter local i general.

En aquesta ocasió s'espera la presència de Mayesa Lucia Mingarro, filla de Lluís Lucia, el que fos fundador del partit Dreta regional Valenciana, i germana de Lluís Lucia, director de cinema.

Lucia Mingarri és una de les dones que va estar a la presó d'Alaquàs durant l'any 1937 i que sortosament encara viu i conserva una gran memòria relacionada amb tots aquells fets i sobre els quals, treballen els joves investigadors.

Quaderns d'Investigació d'Alaquàs, és una publicació dirigida per Enric Juan Redal, que compta amb la col·laboració de nombroses persones de reconegut prestigi dins del camp de la història, la geografia i la paleontologia, d'arreu del País Valencià. cada any, es procura una edició d'un miler d'exemplars que es fan arribar a les nombroses persones subscriptores procedents de tota la comarca de l'Horta i més enllà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.