Cultura

Comença la cinquena edició de l'In-Edit 2007

En conjunt, es podran veure més de 40 projeccions a l’Aribau Club i als Cinemes Rex, principalment

L’organització opta per simplificar les seccions del festival, que queda dividit en la Secció Oficial, la Presentació Especial, els Exedlents, Premis i el London’s Backstage. En conjunt es podran veure més de 40 projeccions de documentals musicals, principalment a l'Aribau Club i als cinemes Rex

La Secció Oficial acollirà els documentals estatals i internacionals produïts en els últims dos anys, amb títols com la producció americana Anita O’Day: The Life of a Jazz Singer. En la Presentació Especial es projectarà, en col·laboració amb Manga Films, el documental The US Vs John Lennon. La secció Exedlents inclou diversos documentals antics que no poden entrar a la secció oficial i en el cas dels Premis s’emetran 2 dels guanyadors en els festivals anteriors, una producció de Xile i una altra de Canadà. Finalment, el London’s Backstage serà un homenatge a un dels mestres de documental musical: Don Letts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.