Cultura

Sienna no se sent icona de moda

La desfilada de Pepe Jeans va comptar amb l’ex de Jude Law, Jade Jagger i Bimba Bosé

Sienna Miller va ser dimecres a la nit la reina del Bread & Butter com a estrella invitada de la desfilada de Pepe Jeans al pavelló Itàlia. I aquesta qui és?, es preguntava més d’un (inclòs Manel Fuentes). Doncs una actriu britànica més coneguda en el món dels fashion que en el món dels films, ja que, a força de col·locar-se modelets, ha aconseguit que alguns pensin que pot compartir tron amb la icona Kate Moss. “Em sento afalagada quan diuen que sóc la reina de l’estil, però crec que no és cert”, deia humil, lluint uns talonassos i un minivestit foradat de guipur sota el qual duia poca roba... Realment, ho té difícil per desbancar la nòvia de Doherty (a qui el món adora, faci el que faci), però de moment ja ha té un sucós contracte com a imatge de la potent firma de roba urbana. Tot i que vista de prop és més poqueta cosa del que sembla en imatges.

I més quan ha estat capaç de conquerir el cor del mateix Jude Law. Segur que tots recordeu l’episodi dels amors prohibits entre l’actor i la mainadera dels seus fills que van acabar amb l’idil·li… Això ja és aigua passada per a la rossa, a qui ara han vist passejar amb Puffy Combs. “Som només amics però en aquest món si surts amb algú ja diuen que és el teu nòvio!”, comentava ahir al costat d’una Jade Jagger acompanyada per un atractiu nòvio britànic. La filla de Bianca Jagger, que cada dia s’assembla més a la seva mare i a sobre vestia superclàssica, duia joies fetes per ella mateixa, venia de Londres i marxava a Eivissa, illa a la qual sempre ha estat molt lligada.

Bimba Bosé va deixar a casa els dissenys de Davidelfin per col·locar-se un total look de la firma patrocinadora mentre assegurava que lluita contra el sobrepès amb la dieta de les estrelles de Hollywood, “la que et fa menjar per percentatges de proteïnes i greixos ”. Malgrat que els anys passen, no vol renunciar a la passarel·la, “perquè l’aparador enganxa” però s’ha buscat d’altres mons, com el musical. Diu que ja ho té tot a punt per gravar al novembre el seu primer disc amb The Cabriolets, i de tan amable i disposada a parlar com estava, de fet semblava que ja havia començat la promoció. Al seu costat, Fuentes duia unes ulleres mosca fantàstiques, però sense graduar! Diu que hi veu molt bé però que volia posar-se “una cosa que sempre he volgut dur”. Se’ns està tornant fashion i no ho sap... Els assistents (moltíssims) li demanaven fer-s’hi fotos, cosa que no passava amb Sienna, que es va refugiar en un raconet amb unes amigues –no va voler zona vip–, ben escortada, i a dos quarts de dues va tornar a l’Arts. Al seu voltant la gent es divertia en un parc d’atraccions de joguina amb cadires de poma, arbres de globus... De la desfilada, cal destacar els pantalons que pugen molt de cintura i s’escurcen de cuixa fins al mínim. La resta, minivestits, texans estrets i samarretes Marlon Brando per a ells.

Ahir al Bread & Butter el director Karl-Heinz es mostrava exultant per l’èxit de convocatòria (si l’any passat el primer dia n’entraven 26.500, aquest 30.900) i anunciava ampliació d’espai i continguts (teixits i complements) mentre a la fira hi havia la nova Miss Espanya i conilletes de renom. A fora, Chupa Chups presentava col·lecció a la Casa Batlló, la firma Dikton’s celebrava el 25 aniversari amb Martina Klein com a model d’excepció i la ciutat bullia de festes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.