Cultura

Demà és el dia Figa Rock

Quico Pi de la Serra, Daniel Higiénico, Jordi Batiste i Pascal Comelade són alguns dels artistes que participaran a la 6a edició del Figa Rock, el Festival Alternatiu Independent, que se celebrarà demà dissabte 11 d'agost, al petit municipi de La Figuerosa, dins del municipi de Tàrrega.

Durant deu hores i en dos escenari situats a l'aire lliure La Figuerosa es convertirà en el centre d'atenció d'aquells que vulguin reviure amb nostàlgia la cançó catalana d'anys enrera i viure els nous talents del gènere.

Xavier Mayora, portaveu de l'organització, ha explicat que el cartell d'aquest any "continua donant veu a diferents generacions d'autors, des dels veterans que van marcar la corrent hippy del nostre país fins als nous cantautors compromesos amb l'art i per a l'art".

Així, noms històrics com Quico Pi de la Serra, Pascal Comelade o Jordi Batiste compartiran espai amb Daniel Higiénico, El Fill del Mestre o el poeta Enric Cassasses, que torna al festival després de la seva presència en la 1a edició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.