Cultura

Avril Lavigne i Nelly Furtado triomfen als MTV Europa

Música

La 14a edició dels MTV Europe Music Awards passarà a la història pel repartiment dels premis al llarg d'una quinzena de categories. No hi ha ningú que s'hagi quedat sense guardó, excepte el nord-americà Justin Timberlake, que partia com favorit, amb quatre nominacions, i ha marxat sense cap guardó.
L'altra cara de la moneda és Avril Lavigne, que amb un "això és fabulós" ha celebrat els seus dos premis. Nelly Furtado ha estat la segona triomfadora de la nit, amb l'àlbum de l'any, fins al punt que no ha pogut contenir les llàgrimes en pujar a l'escenari.

La millor banda no han estat els alemanys Tokio Hotel, tot i l'ampli suport amb què comptaven pel fet de jugar a casa, sinó el grup nord-americà Linkin Park. Els germànics sí que s'han endut l'"Inter Act", el premi a la banda més interactiva amb les seves fans per Internet, és a dir, a la millor pàgina web.

Violadores del Verso ha estat el millor grup espanyol, per davant de Dover, el Sueño de Morfeo, la Quinta Estación i la Mala Rodríguez. El seu cantant, Javier Ibarra, ho explica perquè "la gent vol que s'escolti el rap a Espanya" i afegeix que atribueix el premi al fet que els seus seguidors "són uns tossuts" que els han "votat com bojos".

Glamur a Munic
El raper Snoop Dogg ha presentat una de les gales amb més glamur dels MTV Europa. La flor i nata muniquesa gaudia amb grups com Foo Fighters i Mika, tot just dues hores i mitja després de veure en directe Depeche Mode, Joss Stone o la cantant de R&B Kelly Rowland com a presentadors de la gala.

No ha faltat en aquest ampli ventall d'estrelles el pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton, que ha confessat que si hagués compost un tema li hauria agradat que fos "Thriller", de Michael Jackson.

Segons dades de l'MTV, 1.500 milions d'espectadors haurien seguit l'espectacle, retransmès en 160 països.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.