Cultura

L'Apolo amb la bogeria dels musicals

Hi participen una trentena d’actors en un ritme trepidant de cant i ball sobre l’escenari

Les entrades pel musical ja es poden adquirir al ServiCaixa pels diversos dies i horaris en què es programa, ja que es podrà veure en sessió de tarda o nocturna.

Els actors que interpreten els papers principals són Marta Ribera, en el paper de Sally Bowles, i Víctor Masan interpretant a Emcee. A més també hi participen una trentena d’actors en un ritme trepidant de cant i ball sobre l’escenari.
El musical ens transporta fins l’any 1931, al night club berlinès Kit Kat Klub. Així es poden viure les sensacions d’un poble que entra en un moment crític gaudint de la ironia dels personatges. Dins aquest ambient, el mestre de cerimònies, Emcee, presenta l’Alemanya nazi i acompanya a l’espectador per dos històries d’amor, la de la propietària del local i els seus inquilins, i la dels protagonistes de l’obra: Sally Bowles y Cliff.

L’obra i el seu argument són especialment recordats per la magistral interpretació que va fer de la protagonista Liza Minnelli, per la qual va ser guardonada amb l’Òscar com a millor actriu el 1972.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.