Cultura

Johnny Depp i els seus 'Piratas', grans guanyadors dels premis de cinema de la MTV

L'entrega de premis ha estat marcada per la presència de Paris Hilton, que ha d'ingressar en una presó de Los Ángeles

El capità Jack Sparrow ha estat el gran guanyador dels premis de cinema de la MTV. La cinta Piratas del Caribe: El Cofre del Hombre Muerto, ha estat premiada com la millor pel·lícula, i el seu protagonista, Johnny Depp, ha obtingut el premi a la millor actuació.

Depp i el productor Jerry Bruckheimer han rebut el premi Golden Popcorn. “Aquest és l'home que ho ha aconseguit tot, Johnny Depp. Sense ell, no estaríem aquí”, ha dit Bruckheimer durant l'entrega de premis a l'amfiteatre Gibson d'Universal City a Califòrnia.

A més, l'actor Mike Meyers ha guanyat el premi MTV Generation i l'humorista Sacha Baron Cohen el de millor actuació còmica per Borat. Jack Nicholson ha estat el millor brètol, i Gerard Butler ha protagonitzat la millor baralla, sempre segons el jurat.

L'entrega de premis ha estat marcada per la presència de Paris Hilton, que en els pròxims dies haurà d'ingressar en una presó de Los Ángeles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.