Cultura
El periodista Eugeni Rius presenta a Alp el seu llibre de crítica a les 'frivolitats' dels restaurants de moda i el 'fashion food'
CATALUNYA
El periodista gastronòmic Eugeni Rius ha presentat a Alp el seu nou llibre, una anàlisi crítica sobre les 'frivolitats' dels restaurants de moda, i del que anomena 'fashion food'. El llibre es titula Les extravagàncies del fashion food. Un llibre agredolç.
El seu autor posa de manifest que les modes han entrat en el món de la cuina transformant els cuiners en creadors artístics que en molts casos venen fum. A la vegada, Rius lloa les grans figures de la cuina catalana que han traspassat les fronteres i s'han convertit en icones mundials de la gastronomia.
El seu autor posa de manifest que les modes han entrat en el món de la cuina transformant els cuiners en creadors artístics que en molts casos venen fum. A la vegada, Rius lloa les grans figures de la cuina catalana que han traspassat les fronteres i s'han convertit en icones mundials de la gastronomia.
Notícies relacionades
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.