Cultura

'La plaça del Diamant', la Fura dels Baus i el retorn de l'òpera destaquen en la programació del Teatre Municipal de Girona

COMARQUES GIRONINES

L'adaptació teatral de La plaça del Diamant, la novel·la de Mercè Rodoreda, l'espectacle 'Boris Godunov' de la Fura dels Baus i el retorn de l'òpera amb la representació de La Traviata de Giuseppe Verdi, a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell, són alguns dels espectacles que destaquen dintre la programació del Teatre Municipal de Girona pel proper primer semestre de 2008.

El senyor Perramon, de Josep Maria de Sagarra; Los Persas –Rèquiem por un soldado muerto–, sota la direcció de Calixto Bieito; i les propostes més "comercials i mediàtiques", Com pot ser que t'estimi tant, de T de Teatre, i Intimitat, amb Joel Joan i Clara Segura, complementen "la millor temporada en arts escèniques que s'ha vist mai a l'àrea metropolitana de Girona", segons ha afirmat la tinent d'alcalde de Cultura i Educació, Lluïsa Faxedas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.