Cultura

La CCMA presenta els blocs més visitats pels internautes en el marc de la Catosfera

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha presentat aquest diumenge els blocs de l'organisme més visitats pels internautes en el marc de la darrera jornada de la Catosfera que s'ha celebrat a Granollers.

L'anomenada Catosfera, ha estat la primera trobada d'elaboradors catalans de blocs i s'ha celebrat a Granollers al llarg d'aquest cap de setmana on durant els tres dies els blocaires catalans han pogut debatre, reflexionar i analitzar mitjançant debats i ponències la situació actual del sector. Durant aquesta última jornada de la Catosfera, celebrada aquest diumenge al matí, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha mostrat a la blocsfera els més de 300 portals interactius de l'ens i, finalment, diversos blocaires han tractat el tema de la influència real dels blocs, en l'últim debat programat en el marc d'aquestes jornades.

El penúltim debat de la Catosfera, que s'ha celebrat al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, ha servit per donar a conèixer als membres de la blocsfera els més de 300 blocs interactius de la corporació, com el de Polònia, el del temps fet pels meteoròlegs de TV3 i Catalunya Ràdio, o el videobloc de la Mònica Monràs, que és el més visitat pels internautes, segons ha explicat el director de continguts de la CCRT interactiva, Ferran Clavell.

La Catosfera, la primera trobada presencial de blocaires catalans, ha finalitzat oficialment aquest mig dia després de fer l'últim debat programat sobre la influencia dels blocs a la societat catalana. Al final del debat els blocaires presents han fet un emotiu aplaudiment a la figura de Marc Vidal, blocaire i impulsor de les jornades juntament amb l'Ajuntament de Granollers i el Centre Tecnològic de Granollers.

La Catosfera ha comptat al llarg dels tres dies que han durat les jornades amb un èxit de participació absolut, on tots els blocaires assistents han destacat el gran interès dels debats oberts així com la profunditat d'algunes de les conclusions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.