Cultura

Una revista immobiliària confon l'Antoni Castells del 'Polònia' amb el de debò

La revista Spanish Real Estate, la revista del mercado immobiliario, que des d'ahir il·lustrava una notícia sobre els efectes de la crisi immobiliària a la Generalitat amb una imatge de l'actor que interpreta Antoni Castells al programa Polònia, ha tret la imatge de la seva pàgina web poc després que l'AVUI.cat publiqués la confusió. A la fotografia de la dreta es pot veure com el fals Antoni Castells presidia la notícia de la revista immobiliària fins fa poca estona.

Cerca al Google
Es desconeix per quina raó el redactor va triar aquesta fotografia. Però l'AVUI.cat ha comprovat que si es fa una recerca ràpida al Google una de les primeres imatges que apareixen és la que il·lustra l'article. La notícia amb la foto de l'Antoni Castells polonès explica que els ingressos de la Generalitat el 2007 es van veure afectats per la crisi immobiliària i això va fer que es recaptés un 5,6% menys per l'impost de transmissions.

Real Estate Press és un Grup Editorial que edita quatre publicacions, especialitzades en el sector immobiliari, i una en els espais comercials, que també tenen la seva versió en anglès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.