Llibres

L’obra de Juli Valdunciel, presentada a la Biblioteca Comarcal de Blanes

El llibre és un viatge geogràfic a tres metròpolis representatives dels Estats Units, fruit de la seva passió per l’urbanisme i el paisatge

La Biblioteca Comarcal de Blanes ha acollit aquesta setmana la presentació de l’obra Nova York, San Francisco, Los Angeles, de Juli Valdunciel. Nascut a Figueres, es va llicencia en geografia a la Universitat de Lleida. Actualment, treballa de professor de secundària a Calella.

El llibre mostra la passió de l’autor per l’urbanisme i el paisatge. Redactat en forma de dietari, Valdunciel recull les seves vivències a les tres ciutats dels Estats Units abans que esclatés la pandèmia. Ho estructura en quatre capítols: el primer està dedicat a Nova York, quedant impressionat per la monumentalitat de la ciutat. El segon parla de San Francisco, destacant el moviment liberal dels anys 70 contra la guerra de Vietnam. Els dos últims els dedica a Los Angeles, descrivint-la com l’antítesi del model europeu de ciutat. Alhora, l’autor acompanya les narracions amb un gran nombre de fotografies realitzades per ell mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]