Cultura

El Festival Loop'08 arrenca avui amb obres de més de 800 artistes de 61 països diferents

La VI edició del Festival i Fira Internacional de Videoart, Loop'08, reunirà més de 800 artistes de 61 països diferents en 142 espais de tota la ciutat, entre avui dimarts i el 18 de maig.

Loop'08 és una plataforma de promoció, difusió i reflexió del videoart que pretén divulgar aquesta disciplina artística que actualment juga un paper important en la indústria cultural internacional.

El festival està dirigit al gran públic a través d'un mitjà, el vídeo, que anul·la les fronteres tradicionals entre art i societat. Els 142 espais es distribuiran entre museus i centres d'art de la ciutat i galeries d'art contemporani, a més de diversos comerços i restaurants.

Loop'08 presenta un programa que es divideix en tres apartats en el qual s'inclouen exposicions comissariades, mostres individuals i projectes específics d'universitats i d'altres festivals i galeries de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.