Cultura

Terribas incorpora Oriol Grau com a cap de programes d'entreteniment de TV3

Nou organigrama

La directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, va donar a conèixer ahir els noms dels professionals que des d'ara conformen la franja alta de l'organigrama de la televisió pública catalana.

A diferència del que ha passat a Catalunya Ràdio, en què s'han confirmat els càrrecs que ja hi havia abans del procés de substitució de la cúpula de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), l'organigrama directiu de la televisió pública catalana registra canvis i novetats.

De fora i de casa
En aquesta nova etapa, TVC recupera l'economista i executiu de màrqueting Carles Manteca com a responsable d'antena i programació. Amb Jordi Serra, responsable de programes vinculat fins ara a l'àrea de coproduccions, es faran càrrec dels continguts no informatius.

També s'incorpora a TVC Oriol Grau com a responsable dels projectes d'entreteniment.

Segons TVC, "la resta de responsables de l'estructura són persones ja vinculades des de fa molts anys a TVC, com és el cas de Jordi Roure (dramàtics), Francesc Fàbregas (culturals i especials), Rosa Marqueta, al capdavant d'informatius des de fa ja més d'un any, i Josep Maria Farràs (esports), que des del 1991 treballa al departament".

Documentals i K3
També de la casa, Joan Salvat, director de 30 minuts des dels inicis de TVC, deixarà aquesta responsabilitat per fer-se càrrec de l'àrea de documentals de la televisió pública, i Dani López, responsable de màrqueting del Club Súper 3, assumirà els continguts infantils, educatius i juvenils que alimenten, essencialment, el K3.

D'altra banda, el departament de nous formats es manté amb Miquel Garcia al capdavant.

Els àmbits d'imatge i producció estaran en mans, segons l'emissora pública, "de dues persones que també han desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional a TVC": en l'àrea d'explotació i producció, Amadeu Gassó, i en la d'imatge, realització i serveis artístics, Paulí Subirà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.