Cultura

AVS es querella contra directius Mediapro, TV3 i LFP per presumpta estafa

Nou episodi de la guerra pels drets televisius del futbol

El jutjat d'instrucció 10 de Madrid ha admès a tràmit una querella presentada per Audiovisual Sport (AVS) contra directius de Mediapro, Imagina, TV-3 i la Lliga de Futbol Professional (LFP) per un presumpte delicte d'estafa. Segons que informa Audiovisual Sport en una nota, la demanda és contra Jaume Roures Llop (Mediapro), José María Benet Ferrán (Mediapro), Daniel Margalef i Sosa (TV3), Joan Majó i Cruzate (TV3), José Luis Astiazarán (LFP) i Javier Tebas Medrano (LFP).

El Jutjat ha comunicat avui a AVS la seva decisió d'admetre-la a tràmit mitjançant la notificació d'un acte, de data 31 d'octubre, en el qual qualifica que els fets objecte de la querella poden ser constitutius d'un delicte d'estafa i cita als querellats per ser escoltats en qualitat d'imputats en el citat procediment penal, segons AVS.

Els fets objecte de la querella per estafa, recorda AVS, es refereixen a l'actuació dels directius de TV3, Mediapro, Imagina, accionista de referència de la Sexta, i la Lliga de Futbol Professional el mes de setembre passat.

En aquesta data els querellats, "amb la intenció de perjudicar els legítims drets audiovisuals d'AVS, es van concertar perquè Daniel Margalef, ja cessat com a director general d'Audiovisual Sport, simulés un acord entre AVS i Mediapro amb la mediació de la Presidència de la Lliga de Futbol Professional. Aquest acord era fals", subratllen.

Joan Majó és actualment director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, president de la FORTA i conseller d'Audiovisual Sport. Jaume Roures Llop i José María Benet són els responsables de Mediapro i socis consellers d'Imagina Mitja Audiovisual (accionista de referència de la Sexta). Jose Luis Astiazarán és president de la Lliga de Futbol Professional i Javier Tebas Medrano és vicepresident de la Lliga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.