Cultura

Buenafuente deixa Antena 3 TV

El periodista i presentador català va estrenar el xou nocturn l'11 de gener del 2005, fa tres temporades

Antena 3 TV i la productora El Terrat han decidit finalitzar l'emissió del xou nocturn Buenafuente, que dirà l'adéu definitiu després de tres anys en antena el pròxim dijous 28 de juny. Encara que des de la productora s'assegura que el presentador ha mantingut contactes amb La Sexta, Cuatro i TVE, Antena 3 TV ha informat que El Terrat "treballen amb la cadena en la preparació de nous projectes".

Buenafuente, espai que ha ocupat la franja de 'late night' de dimarts a dijous durant 303 emissions, ha estat des de la seva estrena, l'11 de gener del 2005, una referència en el mercat televisiu gràcies a una fórmula que ha sabut combinar l'humor intel·ligent i l'espectacle. El programa ha tingut una audiència mitjana en les seves tres temporades d'emissió del 20,9% (1.144.000 espectadors).

Índexs d'audiència en descens
Amb tot, de ben segur que els índexs d'audiència han influït en la decisió, ja que si en la seva primera temporada va tenir una mitjana del 25,7 per cent, en la segona va baixar al 21,9 per cent de quota de pantalla i aquesta última s'ha quedat en el 16,2, segons dades de l'empresa Sofres.

Els tres últims programes que queden per emetre es dedicaran a recordar els millors moments d'aquest espai nocturn, que en la seva primera temporada va arribar, moltes vegades, a superar en audiència a Crónicas marcianas de Xavier Sardà.

Pel plató de Buenafuente hi han passat protagonistes de l'actualitat social, musical i esportiva, com Bono, Joan Manuel Serrat, Tim Robbins, Joaquín Sabina, Lisa Stanfield, Pedro Almodóvar, Jodie Foster, Rafael Nadal, Pau Gasol i Raphael, entre molts d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.