Cultura

Montserrat Caballé, protagonista del Concert Olímpic que comptarà amb cantants catalans i xinesos

La soprano Montserrat Caballé protagonitzarà el Concert Olímpic Barcelona-Pequín, que tindrà lloc aquest dimecres a l'Auditori del Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona i que inclourà l'actuació d'artistes catalans i xinesos de primer nivell com el baríton Liao Changyong.

Sota el lema Two cities, one dream, també actuaran en representació de Catalunya la cantant Maria del Mar Bonet i els grups Manolos i Pastora, entre d'altres. De la Xina participaran el ballarí i coreògraf de prestigi Huang Dou-Dou i el cantant Guo Feng, gran figura del pop xinès.

L'esdeveniment vol promoure Barcelona i Catalunya a la Xina, projectant la seva imatge cultural, esportiva i turística, per construir vies de col·laboració entre els dos països en els àmbits empresarial, econòmic i de negocis.

El Concert Olímpic serà emès a la Xina, a més de dos programes especials que destacaran l'atractiu de Barcelona i Catalunya per viure, fer turisme i negocis. Es tracta d'una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Barcelona, la conselleria de la Vicepresidència de la Generalitat i Turisme de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.