Cultura

Arrenca el VII Docúpolis al CCCB

Un concurs internacional i diferents retrospectives centren el programa del festival

Des d’avui i fins el 7 d’octubre se celebra al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) la VII edició del Festival Docúpolis Barcelona, una cita imprescindible per estar al dia de l’actualitat documental a nivell mundial.

El Festival es divideix en dos grans parts, d’una banda el concurs internacional , que inclou els premis amb dotació (DOCÚPOLIS, GRAN ANGULAR TVE de Catalunya i Emedia per a OPERA PRIMA), i els premis honorífics (TERCER OJO, DRETS HUMANS, Millor documental Llatinoamericà, premi del PÚBLIC i EL HOMBRE DE LA CÁMARA) i, de l'altra, activitats paral•leles, com la retrospectiva d’Eslovènia La Nueva Europa, Delicatessen, Festival des Festivals o Versió Catalana.

Si ets d'aquells apassionats en el món del documental, tindràs l’oportunitat d’inscriure’t al seminari de Cinema Documental, amb Patricio Guzmán, organitzat per l’Associació Tercer Ojo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.