Cultura

El Tricicle busca el rei Artur i els seus cavallers per al musical 'Monty Python's Spamalot'

Teatre

El Tricicle busca intèrprets per al personatge del rei Artur i els seus cavallers que formen part del nou musical inspirat en la pel·lícula Els cavallers de la taula quadrada, que es podrà veure al Teatre Victòria de Barcelona a partir del 9 de setembre.

Els càstings per formar part d'aquest nou espectacle dels còmics catalans comencen el pròxim 5 de maig al Teatre Poliorama, amb totes les places vacants, tant de cantants com d'actors i ballarins d'edats entre 18 i 60 anys. Aquest nou espectacle, dirigit pel Tricicle, està readaptat per John Du Prez i el component dels Monty Python Eric Idle.

L'obra està ambientada a l'Edat Mitjana i explica la història de la recerca del Sant Grial per part del rei Artur i els seus fidels cavallers.

A més del Tricicle, que per primera vegada dirigeix un espectacle en què no surten els tres còmics, aquest musical compta amb la direcció de coreografia de Francesc Abós i la direcció musical de Jordi Cubino. Per primera vegada també l'obra es representarà en un país no anglosaxó.

Des de la seva estrena a Nova York el març del 2005, Monty Python's Spamalot ha rebut diversos reconeixements, com tres premis Tony i un Grammy a la millor banda sonora, que inclou com a tema central el ja mític Always look on the bright side of life, de la banda sonora original de La vida de Brian.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.