Cultura

Mor Luciano Pavarotti

Aquesta matinada ha mort el tenor italià Luciano Pavarotti, als 71 anys, segons ha informat el seu representant, Terri Robson. El tenor va ser operat el juliol del 2006 d'un càncer de pàncrees i des d'aleshores no havia fet cap aparició pública.

L'estat de salut del tenor s'havia agreujat els últims dies, després d'haver estat hospitalitzat durant dues setmanes. Finalment havia estat traslladat a la seva residència de Mòdena, des d'on, en les últimes hores, s'havia informat que el seu estat era extremadament greu, amb pèrdues de consciència i problemes renals.
A Pavarotti li van diagnosticar un càncer de pàncrees l'any passat, del qual va ser operat en un hospital novaiorquès al juliol, i l'agost d'enguany havia reiniciat el tractament contra la malaltia.

Segons ha informat Robson a través d'un correu electrònic enviat als mitjans, Luciano Pavarotti ha mort al seu domicili de Mòdena, al nord d'Itàlia, a les cinc de la matinada.

En el comunicat, el seu representant assegura que "el mestre va lluitar en una llarga batalla contra el càncer de pàncrees que li ha llevat la vida" i destaca que va fer front a la malaltia de la mateixa manera que va encarar la vida i la feina, "en positiu" fins a al darrer moment.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.