Cultura

Clapés fa una nit a TVE-1

Televisió

El periodista Toni Clapés, director i conductor del programa de RAC 1 Versió RAC 1, es farà càrrec de la conducció de Nueve de cada diez dentistas, el programa de Gestmusic que Televisió Espanyola (TVE) estrenarà aquesta primavera vinent en la franja nocturna de TVE-1.

El programa, que encaixa en el to humorístic que caracteritza bona part de la trajectòria de Clapés, és una adaptació del programa del britànic Channel 4 8 out of 10 cats (Vuit de cada deu gats), que treu el títol d’un espot publicitari d’una marca de menjar per a animals.

El programa, que té com a objectiu revitalitzar una franja horària, el segon prime time, en què TVE-1 va força coixa, pren com a punt de sortida la sobredosi d’enquestes i valoracions que arriben habitualment al públic a través dels mitjans de comunicació.

Aquestes enquestes, afegides a les que el programa encarregarà en funció dels seus interessos, constitueixen la base de cadascuna de les edicions del programa, que té com a participants, en la versió original, dos equips de personatges coneguts.

Cadascun dels equips pren partit amb relació al tema que es proposa i, amb l’exposició dels seus arguments i dels peròs que troba a la posició contrària, atorga sentit al to lleugerament irreverent i desmitificador del programa, que ja té versions a Alemanya, Suècia, Dinamarca i Noruega.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.