Cultura

Day-Lewis anima la Berlinale

L'actor hi presenta 'There will be blood', de Paul Thomas Anderson, i ferma candidata als Oscar

La pel·lícula There will be blood, de Paul Thomas Anderson, ha acaparat la primera jornada de competició de la Berlinale, gràcies a la gran interpretació del protagonista del film, Daniel Day-Lewis. There will be blood és la principal rival de No country for old men dels germans Cohen en la carrera pels Oscar. La pel·lícula d'Anderson reposa sobre la trajectòria de Day-Lewis, que ja va aconseguir l'Ós d'or el 1993 pel seu paper principal a En el nom del pare de Jim Sheridam.

Neil Young a Berlin
La jornada d'aquest dijous de la Berlinale també ha tingut un espai pel rock, ja que després de la presentació del film d'Scorsese sobre els Rolling Stones, avui ha tocat el torn del cinema musical i polític de Neil Young, que hi ha presentat CSNY-Déjà Vu, una cinta sobre la gira pels Estats Units del 2006 amb Crosby, Still i Nash, i que tenia com a principal objectiu "obrir un debat" sobre l'absurditat de les guerres.

Pel que fa a la participació catalana, aquest divendres a la nit es presenta Eskalofrío, dirigida per Isidro Ortíz, mentre que diumenge s'hi presentarà Elegy, la última pel·lícula d'Isabel Coixet


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.