Cultura

S'han presentat més de 1.000 curts al Festival Internacional de Filmets de Badalona

Més de mil curts s'han presentat per participar en la 33a edició del Festival Internacional de Filmets de Badalona, que ara seleccionarà les obres que finalment s'exhibiran en el certamen, que se celebrarà entre el 16 i el 24 de novembre. Els curts presentats procedeixen d'Espanya, Austràlia, Canadà i Portugal, així com d'altres països europeus i asiàtics.

El certamen, que se celebra des de l'any 1971, comptarà amb diferents sessions celebrades al teatre Zorilla i a la sala de l'associació cultural Dels Genis de Badalona, on s'exhibiran obres fantàstiques i de terror.

"El procés de selecció dels curts segueixen dos criteris bàsics: la qualitat del film, i l'enginy i intenció del curt", ha explicat Toni Benages, encarregat de la programació del Festival. "Ens trobem amb curts amb pocs mitjans, però amb bones idees, i que han de tenir sortida. Aquest festival és una oportunitat perquè puguin tenir difusió", ha afegit.

El termini de presentació dels curts es va acabar el 31 de juliol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.