Arts escèniques

CULTURA

Santa Susanna consolida la programació de petit format amb el vuitè Micròmetre

Santa Susanna aposta pels grans esdeveniments culturals, però no oblida els petits escenaris sense renunciar a les programacions de primer ordre. El festival Micròmetre torna en una vuitena edició que manté els sis dies d’espectacle “amb una cartellera de primer nivell”. El Centre Cívic i la Masia de Can Ratés son els espais escollits per a representar set espectacles que inclouen humor, drama, musical i comèdia. Les dates triades son l’1, 5, 6, 7 8 i 10 de setembre i el cartell inclou els espectacles Lo nuestro estaba cantado, una comèdia musical protagonitzada per Rocío Madrid i l’actor de Pineda de Mar, Jaume Casals; Estimadíssims malvats, un muntatge de la companyia Teatre Nu, dirigida per Víctor Borràs Gasch i interpretada per Jordi Vidal i Laia Vallès; Albert Pla. ¿Os acordáis, amb un dels artistes més polifacètic i transgressor que puja a l’escenari sol per a teatralitzar les seves cançons; Molt soroll per res, una trama al voltant de l’amor i el sexe i els rols de la parella, de la companyia Parking Shakespeare dirigida per Israel Solà i interpretada per Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Ferran Herrera, Ariadna Matas, Santi Monreal, Ricard Sadurní.

També es podrà veure Not talent, un espectacle d’humor molt improvisat de Judit Martín amb la col·laboració d’Emma Bassas; Tot fent Pigmalió, un espectacle amb Lloll Bertran i Manel Barceló, amb direcció de Marc Rosich i Jordi Andújar, i la música original i la direcció musical de Marc Sambola i finalment John i Jen, un musical de petit format protagonitzat per Marc Pociello i Anna Valldeneu, amb la direcció escènica de Xavi Duch i la musical de Filippo Fanó. Totes les entrades costen entre 12 i 15 euros i es poden comprar a través del web www.festivalmicrometre.cat

El festival, a càrrec LaGuàrdia Produccions, es nodreix majoritàriament de públic de Santa Susanna, un 70% i un 30% de gent de fora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CRÒNICA

The Tyets decreten l’inici d’estiu a Cap Roig

televisió

Desestimada la demanda per plagi contra ‘Eufòria’

Barcelona
CINEMA

La mostra FRONT programa una quinzena de films sobre memòria democràtica

ROQUETES
CINEMA

‘El aspirante’, de Juan Gautier, guanya l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Palma de mallorca
LLETRES

La Fira del Llibre d’Ocasió recordarà en una mostra el Papasseit llibreter

BARCELONA

El Mediterranea Festival preveu uns 20.000 assistents a la vuitena edició de dissabte que ve

ROSES

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

cALONGE I ST. ANTONI
CRÒNICA

Entre Suzanne i Toquinho amb Camilla

FOTOGRAFIA

Àlex Burgaz fotografia l’evolució de la societat amb més de 20.000 imatges durant 45 anys

BARCELONA