Música

Mayte Martín enceta divendres el Festival Concerts Arran de Mar

L’oferta cultural estiuenca de Blanes començarà el cap de setmana que ve amb el Festival Concerts Arran de Mar, que s’allargarà durant tres setmanes consecutives amb sis concerts que tindran lloc al pati de l’Escola Joaquim Ruyra, popularment coneguda com l’Escola de la Vila, que l’any que ve complirà el seu centenari.

La programació del festival cobreix un ampli espectre de gèneres musicals: flamenc, folk, cançó d’autor i pop, entre d’altres. El Festival Concerts Arran de Mar s’ha planificat estratègicament per ser el primer cicle musical de música de la temporada estiuenca a la Costa Brava. Els artistes triats són coneguts per la seva qualitat i originalitat, elements que es converteixen en el pilar del festival.

El cicle començarà divendres que ve, 21 de juny, amb l’actuació de Mayte Martín, cantaora de flamenc que recentment ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2024 atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, CoNCA. L’endemà, dissabte 22 de juny, serà el torn del controvertit i iconoclasta cantautor Albert Pla. El cap de setmana del 28 i 29 de juny es faran els concerts d’Elena Gadel i Maria del Mar Bonet, i el recorregut musical del festival finalitzarà el cap de setmana del 5 i 6 de juliol amb el grup Blaumut, divendres, i Las Migas, dissabte.

La venda d’entrades es fa en línia a través de www.entrapolis.com, però també es poden adquirir dues hores abans de cada actuació, sempre i quan no s’hagin exhaurit les localitats. També hi ha un 20% de descompte per als joves de Blanes, així com per a les persones amb carnet de discapacitat empadronades al municipi. En tots dos casos només podran comprar les entrades a la taquilla o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

El públic que assisteixi als concerts podrà gaudir d’un servei de bar i menjar abans i després que comencin les actuacions, que sempre començaran a les 10 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.