Llibres

món editorial

Joan Abellà deixarà Enciclopèdia Catalana al desembre

El director general d’Enciclopèdia Catalana, Joan Abellà, deixarà l’entitat al desembre, moment en què s’instaurarà una nova direcció per convertir Enciclopèdia Catalana en un nou grup, segons ha avançat Vilaweb i ha confirmat l’ACN de fonts d’Enciclopèdia.

La sortida d’Abellà arriba el mateix any en què Enciclopèdia ha venut els seus segells editorials (Galera, Univers, Catedral, Elastic Books, Viena, Ediciones Invisibles, Kaji, Bridge i Rata) a Abacus i a Jaume Roures, i que ara formen part d’Abacus Futur.

Joan Abellà (El Pont d’Armentera, 1971) és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i va completar el Programa de Desenvolupament Directiu d’ESADE. Expert en gestió d’equips i talent dins el món de la cultura, Abellà, com a assessor legal, ha treballat a la Filmoteca de Catalunya, l’Espai de Dansa i Música i l’Auditori, i ha dirigit institucions de pes com el Poble Espanyol de Barcelona, el Macba i la Casa Vicens, de Gaudí. Va ser el 14è president del Gremi d’Editors de Catalunya. Té el càrrec de director general del Grup Enciclopèdia des del 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia