Música

música

El raper argentí Trueno, gran protagonista de la primera nit del Cruïlla

El festival barceloní va obrir dimecres quatre dies de música al parc del Fòrum amb la nit més urbana

El Cruïlla va obrir les portes ahir al parc del Fòrum de Barcelona, amb la jornada més urbana del festival, que va tenir com a gran protagonista el raper argentí Trueno i també va incloure les actuacions de 31 FAM, María Becerra o Funzo & Baby Loud, repartits entre els cinc escenaris del recinte.

A l’escenari Occident, hi van actuar YSY A i Trueno, un dels caps del cartell més esperats. El jove artista de Buenos Aires va oferir un espectacle que no va deixar indiferent ningú, amb un públic fidel que cantava i ballava totes les seves cançons, segons ho explica l’ACN. Trueno va cantar els seus hits més populars juntament amb algunes cançons del seu últim àlbum, titulat El último baile .

Prèviament, 31 FAM van actuar a l’escenari d’Estrella Damn i tampoc es van quedar enrere. El grup de música urbana en català va pujar a l’escenari amb un bon desplegament de pantalles, ballarins i efectes visuals.

El festival havia començat a primera hora de la tarda amb la música de Shyne a l’escenari Silent Disco, dedicat als discjòqueis, on després van actuar Nahoomie i Selectya Gloosy.

Paral·lelament, a l’escenari Johnnie Walker hi van actuar Blaya, Sila Lua, Kora i Love Yi. I a l’escenari Vueling, s’hi podia escoltar María Escarmiento, Rojuu i Funzo & Baby Loud.

Finalment, per concloure la primera nit del Cruïlla , l’argentina María Becerra va portar els seus ritmes llatins a l’escenari Estrella Damn, on abans hi havien actuat Figa Flawas i 31 FAM. L’artista argentina va cantar Amigos, Automático o Crossover, aquesta última amb Trueno.

El festival Cruïlla continua avui, demà i dissabte amb artistes com Oscar d’León, Avril Lavigne, The Kooks, Amaral, Oques Grasses o The Tyets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia