Arts escèniques

poesia i música

Poemestiu portarà Màrius Serra, Santi Arisa i Miquel Pujadó a diversos pobles empordanesos

El Festival de Poesia de l’Empordà s’obre demà a Darnius, amb Màrius Serra i poetes locals, i inclourà un homenatge a Vicent Andrés Estellés, a Navata

Un recital de Màrius Serra i poetes locals obrirà demà, divendres 12 de juliol, la 14a edició del Poemestiu, el Festival de Poesia de l’Empordà, que es defineix com “un festival 100 % en català, independent, amb paritat de gènere, solidari, itinerant i respectuós amb el medi ambient”. Organitzat per l’Associació Cultura Poemestiu, el festival ha dedicat aquesta 14a edició al poeta valencià Vicent Andrés Estellés, en el seu centenari, i concretament el 26 de juliol tindrà lloc a Navata un recital en què també es podrà escoltar una auca cantada dedicada a Estellés.

Després del recital inaugural de demà, el Poemestiu 2024 continuarà aquest dissabte a Capmany, amb l’espectacle poeticomusical Taverna de poetes, a càrrec de Santi Arisa i Agnès Miralbell. El 27 de juliol, el cantautor Miquel Pujadó al celler La Vinyeta, de Mollet de Peralada, on el 2 d’agost també tindrà lloc una de les jornades destacades del festival, ja que s’hi lliuraran els Premis Poemestiu i tindrà lloc el Memorial Montserrat Oriol, en record de la poeta i activista cultural de Darnius. El festival es clourà el 3 d’agost a Agullana amb un recital de poesia occitana i l’actuació de Rumbesia, una fusió única de poesia i rumba.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia