Música

música

La 10a edició del festival Cantilafont arriba avui al castell d’Olost

La Ludwig Band, La Iaia i Socunbohemio són alguns dels artistes que actuaran al festival del Lluçanès entre avui i demà

La 10a edició del festival Cantilafont, organitzat per l’Associació Voraviu Produccions Culturals, començarà aquest vespre al castell d’Olost, al Lluçanès. L’esdeveniment, que promet oferir una experiència global i respectuosa amb la cultura i el territori, promou la música d’artistes emergents, la gastronomia de quilòmetre zero, la proximitat i la sostenibilitat.

L’objectiu del Cantilafont és aconseguir ser un festival de referència dins la Catalunya central i, per això, la nova edició del festival arriba amb vuit concerts, tres propostes d’arts escèniques i una sessió de DJ.

El festival obre avui les seves portes amb El pòdcast del Cantilafont a les 18,45 h. La música en directe començarà tot seguit amb Mar Pujol & Jandama & Ferran Orriols (19.30 h), seguits de Socunbohemio (20.45 h), Oriol Sauleda (22 h) i Alidé Sans (23.20 h). Per finalitzar la primera nit del festival, hi tindrà lloc l’actuació de Dan Peralbo i el Comboi, a la 1 de la matinada.

Demà, el segon i ultim dia del Cantilafont inclourà les actuacions de Kris Tena (18 h), Kolektivo Konika, amb La punta del meu nas (19 h), Cristina Len (20 h), Los Putos Makinas, amb Piti Peta Hofen Show (21.15 h), La Iaia (22.15 h), La Ludwig Band (00.30 h). La nit de dissabte es clourà amb Ryna Dj (01.45 h).

Els abonaments per als dos dies ja s’han exhaurit, però encara queden disponibles les entrades de dia a la web oficial del festival . Les entrades per a demà dissabte tenen un preu de 30 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.