Música

música

Sopa de Cabra actuarà el 19 de novembre al Palau de la Música

Hi presentarà el seu nou disc, ‘Ànima’, que es publicarà el 15 de novembre

La gira d’estiu, sense el baixista Cuco Lisicic, continuarà aquest diumenge a Cap Roig

Sopa de Cabra publicarà el 15 de novembre el dissetè disc de la seva carrera, Ànima. La gira de presentació d’aquest nou àlbum estarà formada per només deu concerts i arrencarà al Palau de la Música Catalana el 19 de novembre. Les entrades ja estan a la venda. També s’han anunciat concerts de la gira Ànima a Andorra (29 de novembre) i Mallorca, l’1 de març del 2025.

Ànima serà un disc basat en col·laboracions amb altres artistes. A hores d’ara ja es poden escoltar Que et vagi bé , amb Triquell i Temps de sega , amb Beth, i a partir de setembre es podran descobrir altres col·laboracions del nou disc.

Durant aquest estiu, Sopa de Cabra continua actuant pel territori català, en una gira en què el grup gironí interpreta els seus grans èxits i les dues cançons avançades del nou àlbum. Diumenge vinent, 21 de juliol, se’ls podrà veure al Festival de Cap Roig; el 27 de juliol estaran al Festival Jardins Terramar, de Sitges, i el 8 d’agost al Festival Portalblau, de l’Escala, on actuaran al Fòrum Romà d’Empúries. El 10 d’agost també oferiran un concert al Festival Mar d’Estiu, a la localitat maresmenca de Santa Susanna.

En aquesta gira d’estiu, no hi pot actuar el baixista Francesc Cuco Lisicic, per problemes mèdics, i serà substituït en alguns concerts per Miki Santamaria, baixista de Doctor Prats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia