Llibres

llibres

Jordi Sierra i Fabra guanya el 28è premi Antonio de Sancha

La Asociación de Editores de Madrid ha guardonat al barceloní per la qualitat i la generositat de la seva extensa obra

L’escriptor Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 26 de juliol del 1947) ha guanyat la 28a edició del premi Antonio de Sancha, atorgat per la Asociación de Editores de Madrid (AEM), “per la qualitat i generositat de la seva obra extensa”, segons ha informat Efe.

Sierra i Fabra recollirà el guardó el 14 de novembre a l’Instituto Cervantes de Madrid. El jurat del premi ha destacat de l’escriptor el seu “inesgotable talent, capaç de commoure per igual joves i grans gràcies a la vitalitat narrativa de les seves històries, plenes d’emocions i vivències”. En conèixer el veredicte, Sierra i Fabra ha agraït el reconeixement i ha dit que es tracta d’una “recompensa”, la de “la satisfacció i l’orgull per la feina feta, que és una cosa que està per sobre de l’èxit”.

Sierra i Fabra ha publicat un total de 565 obres literàries, ha guanyat seixanta premis literaris, les seves obres s’han traduït a més de quaranta llengües i ha aconseguit unes vendes que superen els 15 milions d’exemplars.

El premi Antonio de Sancha va néixer el 1977 i s’atorga anualment a una personalitat o entitat que amb la seva feina defensa els valors culturals en general, i els del llibre i la lectura en particular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.