Música

Música

Biel Martí, des del país de les flors

El cantant i compositor Biel Martí (Barcelona, 1995) presentarà avui el seu quart disc, El país de les flors (Microscopi, 2024), en un concert al club de Paral·lel 62 de Barcelona que començarà a les 21 h. Martí va debutar el 2021 amb 95 i llibertat i l’any passat va publicar dos discos, el conceptual Somnis per a tu i per a mi i La llum que portes dins. La música de Biel Martí beu sobretot del folk, el bluegrass i la música d’arrel nord-americana en general, amb influències reconegudes del clàssic Neil Young i els més joves Jason Isbell i Frank Turner, que va ser la seva gran epifania. Sobre les melodies teixides amb instruments com ara la guitarra acústica i el violí, destaca la veu nítida d’en Biel , que sempre diu i canta les coses clares, fins i tot quan parla de les seves addiccions, a cançons com ara El verí i la més “alegre i positiva” Riures, gent i amor. “La música m’ha salvat, tant fer-la com escoltar-la, a l’hora d’escriure cançons em prometo a mi mateix que haig de ser honest”, explica.

Sobre el títol del disc, El país de les flors, el seu autor explica que és “la metàfora d’una relació”, partint de la constatació que “les flors són molt maques però duren molt poc”. En el disc, per tant, hi ha cançons d’amor i de ruptura.

Al concert d’aquesta nit, Biel Martí (veu i guitarra acústica) actuarà amb una banda que completen David Garcia, guitarra, baix i també productor del disc; Clàudia García-Albea, violí, i Andreu Moreno, bateria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia