Música

MÚSICA

Eloi Duran i la banda Guineu obren l’Altacústic

Altafulla tornarà a ser l’epicentre de la música independent amb l’onzena edició del festival Altacústic, que començarà a Altafulla aquest divendres, dia 19. El certamen vol ser un punt de trobada entre els talents emergents i els artistes consolidats de l’escena independent del país, i confluir “amb un públic àvid de descobrir noves veus i propostes musicals de qualitat a l’antic nucli medieval emmurallat del municipi”, apunta l’organització.

Per aquest divendres s’han programat tres concerts: d’Eloi Duran, guanyador dels concursos Sona9 i Portautors l’any passat; de la compositora i cantant de Terrassa Aida Giménez, amb la banda Guineu.; i, per tancar la primera jornada, el “discurs feréstec, esmolat i poètic” de la banda Remei de Ca la Fresca. Dissabte hi actuaran el grup de folk Henrio; els cantants Paula Valls i Xarim Aresté i La Ludwig Band.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.