Música

MÚSICA

Arnau Tordera i la Cobla Sant Jordi obren el 8è Amb So de Cobla

El Concert Trifàsic, un nou espectacle amb la cobla i la guitarra elèctrica i la percussió com a protagonistes (plaça Josep Sarquella, 22 h), obrirà aquesta nit la 8a edició del festival Amb So de Cobla, de Palamós, que fins dissabte vinent inclourà diferents actuacions, gairebé totes gratuïtes, que mostraran les àmplies possibilitats sonores i creatives de la cobla. El Concert Trifàsic, coproduït per la Confederació Sardanista de Catalunya i el festival, estarà protagonitzat per la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, el guitarrista i cantant Arnau Tordera (Obeses) i el percussionista Joan Torras, sota la direcció musical de Xavier Pagès-Corella.

Demà tindrà lloc l’únic espectacle de pagament del festival , el 24è Concert de Sardanes de la Costa Brava Memorial Ricard Viladesau, com sempre a càrrec de La Principal de la Bisbal i Els Montgrins, que recupera el seu escenari clàssic a l’Arbreda, organitzat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava.

Dijous, al parc dels Països Catalans, Els Ministrils del Raval hi oferiran l’espectacle familiar La Filomena se’n va al mercat, a les 19 h, i el mateix dia actuaran a la plaça Sarquella el grup d’havaneres Les Anxovetes amb la Cobla Marinada (22 h).

Divendres a la tarda, la Cobla Bisbal Jove estrenarà el projecte Funk & Cobla, i a la nit la Cobla Maricel amb el violoncel·lista Pere Puertas homenatjaran Pau Casals amb El so de la pau. I dissabte tindrà lloc a la tarda l’espectacle Àngel Guimerà, geni i figura, amb la cobla del festival i l’actriu i cantant Elena Martinell, i a la nit, a la capella del Carme, Playmodes i Catalan Folk Messengers uniran cobla i electrònica a Contorns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia