Música

música

El festival Nomad es trasllada al parc del Collet

Per primera vegada, el Parc del Collet de Sant Antoni acollirà del 8 al 18 d’agost el Nomad Festival, una experiència d’oci i cultura en un gran espai per a concerts de música en viu, gastronomia, mercat de dissenyadors independents i petites marques que generen riquesa al territori, i activitats per a la mainada. Després tres edicions edicions al castell de Calonge, la darrera de les quals es va celebrar el juliol, l’esdeveniment es trasllada al Collet, i ho fa amb una clara aposta per valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat.

El Nomad Festival obrirà les portes cada dia de les 18 a les 00h, i inclourà concerts, així com espectacles familiars, animacions itinerants, diversos tallers, xerrades i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. Els visitants també hi trobaran una acurada selecció de les millors foodtrucks de tot Catalunya, a més d’altres espais gastronòmics i un espai de mercat amb presència de marques de proximitat. A més, podran gaudir de la programació en diversos indrets de l’entorn del Parc del Collet. L’entrada general al Nomad Festival és gratuïta, si bé algunes activitats són de pagament.

En relació als concerts, durant els deu dies hi haurà actuacions en viu amb concerts de Mamboo, Litus, Silver Monkeys, 2 a la Carta,Tony Caiena, Mala Vida, Didacellist, Reclam, Dantuvi, Ninety’s, Xibarri i Alma de Pop, a més de diverses bandes de tribut a artistes com El Canto del Loco, El Último de la Fila, Bob Marley, Fito&Fitipaldis, Estopa, ABBA, La Oreja de Van Gogh i Mecano. No hi faltarà tampoc el bingo musical, en diverses cites, una de les activitats més celebrades a la darrera edició del castell de Calonge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.