Arts escèniques

teatre

El Teatre de Blanes presenta una programació amb Pep Plaza, Fermí Fernández i Fernando Tejero

El teló s’aixecarà a mitjan setembre i, fins Nadal, s’hi programaran sis espectacles professionals, el cicle de cinema Gaudí, els espectacles familiars de Rialles i funcions d’entitats locals

Avui han sortit a la venda les entrades per assistir als espectacles que s’han programat al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud des del setembre fins a les festes de Nadal. La cartellera inclou diverses figures destacades del panorama artístic català i espanyol com ara Pep Plaza, Fermí Fernández, Fernando Tejero, Nacho Guerreros, Jordi Ríos i Àngels Bassas. L’eix central de la programació són els espectacles professionals de teatre, però també hi haurà sessions del Cicle de Cinema Gaudí, de la programació familiar de Rialles Blanes i de funcions que protagonitzen diverses entitats locals.

Dins la programació professional hi haurà sis espectacles. El 12 d’octubre començarà aquesta programació amb la comèdia Sex Escape, protagonitzada per Gemma Iglesias, Marta Fíguls, Benjamín Montes i Carles Pulido. El dissabte 19 d’octubre es representarà l’obra Dos tronos, dos reinas, escrita per al dramaturg argentí Pepe Cibrián. L’obra reflecteix la història d’Anglaterra i Escòcia a través d’Isabel I i Maria Estuard, representades pls actors Nacho Guerreros i Nicolás Pérez. El 9 de novembre arribarà a Blanes Camino al zoo, una història sobre un matrimoni i un personatge excèntric que són interpretats per Fernando Tejero, Dani Muriel i l’actriu aragonesa Ana Labordeta, filla del cantautor José Antonio Labordeta.

El 15 de novembre es presenta Cunyades, una comèdia d’embolics amb Fermí Fernández, Jordi Ríos, Àngels Bassas i Mònica Pérez. I per acabar la programació professional, el 29 de novembre Roberto G. Alonso portarà Jo, travesti, un cabaret amb teatre, música i dansa, i el 14 de desembre, Pep Plaza protagonitzarà l’espectacle El substitut, una obra que explora la seva vida professional amb humor i sàtira.

Per altra banda, el Cicle Gaudí projectarà pel·lícules el tercer dijous de cada mes. El 19 de setembre es podrà veure Mamífera i el 17 d’octubre Pájaros. La resta està encara pendent. L’associació Rialles oferirà cinc espectacles: el primer serà, el 22 de setembre, Hansel i Gretel, el musical, amb La Roda; el 6 d’octubre la companyia de clowns Teatre Mòbil representarà Cösmix; el 20 d’octubre el Mag Stigman protagonitzarà Més que màgia; el 3 de novembre La Cia. Engruna Teatre oferirà l’espectacle de titelles La nina del cap pelat; el 17 de novembre Jordi del Río representarà la peça de teatre còmic L’avi Tonet i l’1 de desembre Magatzem d’Ars tancarà aquesta programació de Rialles amb Conte de Nadal.

L’Associació dels Pastorets de Blanes tancarà aquesta programació els dies 21 i 22 de desembre amb el clàssic blanenc Pastors i misteris, escrit per Pere Puig i Llensa l’any 1929.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia