Arts escèniques

ARTS ESCÈNIQUES

Les Nits de Circ debuten demà a Besalú i saltaran dimarts a Roses

El ‘circ de qualitat sota les estrelles’ de Genís Matabosch inclou 8 números internacionals inèdits i ja ha venut 8.500 de les 12.000 entrades posades a la venda

Les Nits de Circ, el ‘circ de qualitat sota les estrelles’ que organitza per quart estiu consecutiu Genís Matabosch (Circus Arts Foundation), començarà les seves funcions demà, dimecres 7 d’agost, als jardins del Molí de Besalú, on s’han programat quatre funcions fins el dissabte 10, i després el mateix espectacle es podrà veure a la Ciutadella de Roses, entre el dimarts 13 i el diumenge 18 d’agost. Ja s’han venut unes 8.500 entrades de les 12.000 posades a la venda per a les 10 funcions. Els preus de les entrades es mouen entre els 19 i els 44 euros, en funció de la localitat. Les funcions comencen a les 21.30 h i abans es pot sopar o prendre alguna cosa a la zona adjacent de foodtrucks, a partir de les 19.45 hores.

Les Nits de Circ inclouen, a la seva 4a edició edició, vuit números inèdits de diferents disciplines, a càrrec de Fly González (trapezis volants, Xile), L & S Brothers (malabars amb diàbolos, França), Tulga (forçut, Mongòlia), Kristina & Sebastian (quick change, Hongria), Lusesita & Matteo (perxa, Polònia), Anton & Victor Franke (comicitat, Rússia), Hermanos Latino (mà a mà, Mèxic) i Antony Cesar (cintes aèries, França), tots ells actuant sota les estrelles, en un circ sense carpa, amb la música en directe de la Paris Circus Orchestra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.