Arts escèniques

ARTS ESCÈNIQUES

Tres ‘influencers’ protagonitzaran ‘Showgirls. La Comedia’ al Gaudí

Les actrius i influencers Mimitus, Ares Teixidó i Fiorella Aita són les protagonistes de l’espectacle Showgirls. La Comedia, que s’estrenarà dijous, 15 d’agost, al Teatre Gaudí de Barcelona. És un espectacle d’humor basat en monòlegs, gags, erotisme i balls, que “pretén desmuntar els estereotips i mites del pensament femení”, segons indiquen des del Gaudí. “Un còctel d’energia femenina i molt d’humor” que fusiona tots els ingredients en una disposició en 360 graus per facilitar la interacció amb el públic i potenciar la improvisació, fent que cada funció sigui única. Les tres actrius han fet seu el guió modificant-lo i afegint-hi experiències personals sobre els temes que s’hi tracten, com ara el sexe, la maternitat, la infidelitat o les relacions tòxiques. Oscar Contreras –que ja ha liderat espectacles com Orgasmos al Club Capitol– és l’autor i director de l’obra, i la producció ha anat a càrrec de Productora 23.

Ares Teixidó és actriu, presentadora i influencer coneguda, entre d’altres, per haver participat i col·laborat en nombrosos programes de televisió com Gran Hermano VIP i Cazamariposas XXL. Actualment, copresenta el videopodcast Está el horno para bollos, un espai on s’aborden temes d’interès per a la comunitat LGBTQ+. També és una activista a favor del mateix col·lectiu l’actriu i comediant argentina Fiorella Aita. I Mimi Costa, coneguda en xarxes socials com Mimitus, és una actriu i influencer d’humor, maternitat, família i estils de vida. Showgirls. La Comedia estarà en cartellera a la Sala Gran del Teatre Gaudí del 15 al 31 d’agost, i més endavant està previst que iniciï una gira nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia