Arts escèniques

dansa

Divuit companyies de dansa i institucions catalanes participen a Tanzmesse

La fira de dansa internacional més important d’Europa tindrà lloc entre el 28 i 31 d’agost a Düsseldorf, Alemanya

La dansa contemporània catalana participarà un any més, a la Internationale Tanzmesse de Düsseldorf, Alemanya que tindrà lloc del 28 al 31 d’agost. El Departament de Cultura, a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals i sota la marca de Catalan Arts, porten a 18 companyies, agents, festivals, espais de creació i difusió i institucions catalanes a participar en una de les fires més importants en l’àmbit de la dansa. Entre aquests: Asociación Africa Moment; La Caldera, Centre de Creació de Dansa Barcelona; La Monde Flamenca Management; Clàudia Brufau Bonet; Dansa Metropolitana festival; Fani Benages; Graner, centre de creació de dansa i arts vives; Humanhood; Iron Skulls; Magrana Escena; Mercat de les Flors; Palosanto Projects; Reinaldo Ribeiro; Root Music Agency; i les companyies Sebastián García Ferro i Thomas Noone Dance. I com a institucions també hi seran l’ICEC i l’Institut Ramon Llull.

Ja fa molts anys que la dansa contemporània catalana assisteix en aquest esdeveniment, ja que per al Departament de Cultura, Tanzmesse és una bona finestra per als professionals del sector.

Dins les activitats de promoció del Departament de Cultura, hi ha una trobada el dia 30 d’agost a la zona Networking Island núm. 3 entre els professionals catalans i els programadors i festivals assistents a la fira. En ella es presentarà l’ecosistema de la dansa i la nova plataforma internacional CataLANDance.

A més, a Tanzmesse hi haurà tres espais principals, Agora, Performance Programme i Talk & Connect. Aquests serviran per ampliar la xarxa de contactes internacionals entre els professionals i artistes, que podran intercanviar coneixements i diàlegs creatius.

Per reforçar la presència catalana a la fira, s’ha editat un llibret promocional que es distribuirà durant l’esdeveniment.

Aquesta fira s’emmarca dins les estratègies del Departament de Cultura per a la internacionalització de la dansa contemporània catalana..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia