Música

festival

El nou festival Winterfest arribarà a Fontanals de Cerdanya el 6 i 7 de desembre

Juan Magán, La La Love You, Malmö 040 i Hey Kid són alguns del artistes que hi actuaran

Està organitzat per Clipper’s, que demà obre una nova edició del Summerfest a Puigcerdà

Un nou festival de música arriba a Fontanals de Cerdanya pel pont de la Puríssima. El Winterfest se celebrarà el 6 i 7 de desembre, de sis de la tarda a dues de la nit, sota una cúpula amb capacitat per a 5.000 assistents per dia. Hi actuaran artistes com ara Juan Magán, La La Love You, Malmö 040 i Hey Kid. En total hi actuaran una desena d’artistes ja confirmats.

Winterfest està organitzat per la promotora Clipper’s, que demà obre una nova edició del Summerfest a Puigcerdà i que també dirigeix Cap Roig, White Summer i Les Nits de Barcelona.

El director del festival, Juli Guiu ha destacat la diversitat i alta qualitat de la programació d’aquesta primera edició del Winterfest, i espera que es consolidi com un referent dels festivals d’hivern de la regió.

El divendres 6 de desembre, Hey Kid obrirà el Winterfest , on arribarà en el marc de la seva gira A Nuevos Lugares Tour. Després hi actuaran DePol, Marlena i La La Love You. I per finalitzar la primera nit, actuarà Juan Magán amb el seu característic electro-llatí.

El dissabte 7 de desembre, Polo Nández presentarà Parte de mí Tour i després actuarà Iñigo Quintero amb l’EP Es solo música, seguit de Malmö 040, que presentarà temes del seu àlbum Los cobardes viven siempre. El festival es tancarà amb la Dj i productora valenciana Inmir. A més, en el programa encara falta una artista sorpresa per confirmar. Les entrades estaran disponibles a la web oficial del festival a partir de demà a les dotze del migdia

Álvaro de Luna, suspès

El Summerfest Cerdanya havia de començar demà dissabte amb l’actuació d’Álvaro de Luna i Marlon, però el concert s’ha cancel·lat. El festival, per tant, començarà diumenge amb ABBA The New Experience i continuarà amb El Pot Petit i la Black Music Big Band, el dia 19; The Tyets (entrades exhaurides), el 20; Luz Casal, el 21; Amaral, el 22; Joan Dausà (entrades exhaurides), el 23; Taburete, el 24, i Estopa, el 26 d’agost, també amb les entrades exhaurides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia