Música

MÚSICA

Mar d’Estiu tanca amb 29.000 visitants tot i el canvi d’ubicació a última hora

El festival Mar d’Estiu ha tancat, aquest cap de setmana, la primera edició després d’una estrena accidentada amb un canvi d’ubicació a última hora. Tot i això, ha vorejat els 29.000 assistents i l’organització en fa un balanç “del tot positiu”. El festival ha durat dues setmanes i ha sumat, segons els organitzadors, més de 28.700 persones de públic, que han vist artistes com ara Sergio Dalma, Sopa de Cabra, Malú, Rozalén, Luz Casal, Ojete Calor, Juan Magán, Mushkaa i The Tyets, previstos per tancar el festival ahir a la nit.

Mar d’Estiu s’havia de celebrar a la platja de la Llàntia de Santa Susanna (Maresme), però la Generalitat els va denegar el permís per situar-lo allà i finalment s’ha hagut d’ubicar en uns terrenys municipals de Can Gelat.

El president de l’empresa promotora The Project, Tito Ramoneda, va assegurar aleshores a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que estaven “molt satisfets i molt feliços” després d’haver superat una “setmana molt dramàtica”.

El Departament de Territori va vetar la celebració del Mar d’Estiu a la platja de la Llàntia per risc de contaminació acústica, manca de temps per fer tota la tramitació legal i falta d’informes acreditatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia