Arts escèniques

SOCIETAT

El Festival Mar d’Estiu tanca la seva primera edició amb prop de 29.000 espectadors

La ubicació a l’esplanada del Torrentó de Can Gelat de Santa Susanna ha estat ben acollida pel públic pel seu fàcil accés i per la comoditat de l’aparcament

La primera edició del festival Mar d’Estiu del Maresme tanca amb un balanç molt positiu, ja que durant les dues setmanes que ha durat més de 28.700 persones han passat pel recinte ubicat a l’esplanada del Torrentó de Can Gelat de Santa Susanna. També ha estat un èxit la facilitat per accedir al recinte del festival, situat a molts pocs metres de la carretera N-II, i la comoditat a l’hora d’aparcar.

Del 3 al 18 d’agost, el festival Mar d’Estiu ha portat al Maresme una combinació equilibrada d’artistes consagrats i altres d’emergents amb l’objectiu d’oferir un ventall divers, ric i plural capaç d’arribar a diferents audiències. Noms consagrats com Sergio Dalma, Sopa de Cabra, Malú, Rozalén, Los Secretos o Luz Casal han compartit cartell amb grups potents com God SaveThe Queen i amb artistes com Ojete Calor, Antoñito Molina, Juan Magán, Ara Malikian o Mushkaa i The Tyets. Els 12 concerts a l’imponent escenari central del Mar d’Estiu han tingut la seva rèplica amb les 12 actuacions de petit format que s’han fet a l’espai Village. Per allà han desfilat artistes i grups com Núria Duran, Colet, Lidia Mora & Ruselito, Júlia Blum, Aina Reig, Ayryn, Kuu, Eva Fort, Dianka, Lydia Torrejon, Sara Aldana i Juls.

El festival és l’aposta de The Project i dels Ajuntaments de Santa Susanna i de Pineda de Mar per consolidar un festival potent i ambiciós que s’acabi convertint en una referència de la cultura i de la música de l’estiu per la qualitat de les seves actuacions i perquè aposta per donar una oportunitat als artistes emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia