Música

MÚSICA

El 25è Mercadisc guixolenc, fira de col·leccionistes musicals, diumenge

L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60) organitza aquest diumenge (de 10 a 20 h) la 25a edició de la fira Mercadisc, que van engegar al 1999 i assoleix les noces de plata, com a trobada activa amb més solera del panorama català. El president de l’entitat, Jaume Garcia, avança que esperen més d’una vintena de parades amb diferents expositors a la Rambla, tot i que algun podria fallar davant la previsió que pugui ploure.

La fira ha crescut des dels sis primers expositors que es van aplegar en la primera edició, però s’ha consolidat i ja va deixar petites les anteriors ubicacions al jardí Juli Garreta i el passeig. El mercat ambulant dominical sempre és un element afegit per a l’èxit, tot i que a banda del públic de pas, reserven l’espai de la tarda i fins al vespre perquè els col·leccionistes regirin els estocs, que també inclouen material discogràfic d’altres èpoques i més recent. La jornada es clourà amb un concert de la banda The Bazaga’s (19 h) a la placeta Sant Joan.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament i s’emmarca dins de la programació d’actes anual que l’AAMA60 celebra regularment, entre els quals els premis anuals, que han atorgat a grups com ara els Sírex, els Bravos o Tony Ronald, en una vetllada que enguany repetiran el 30 de novembre al S’Agaró Hotel, i el Guateque, més íntim, que mantenen com a tradició a la sala Las Vegas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia