Cinema

cinema

‘Polvo serán’ de Carlos Marqués-Marcet, premiada al Festival de Toronto

La pel·lícula Polvo serán del director Carlos Marques-Marcet ha guanyat el premi al millor film de la secció Plataforma del Festival Internacional de Cinema de Toronto (TIFF). El jurat ha premiat les interpretacions d’Alfredo Castro i Ángela Molina, que ha qualificat de “commovedores”, així com “la capacitat del film de barrejar diversitat de moments amb humor de forma convincent”. També n’han destacat que es tracta d’una història amb un “gran atreviment formal, sentit visual i amb humanitat”.

El mateix director català ha agraït el reconeixement i ha celebrat haver estat seleccionat en la competició amb altres films “increïbles”, en un vídeo que publica el mateix festival a través de la xarxa X.

L’argument explica la història de la Clàudia, que després de ser diagnosticada amb una malaltia terminal, decideix iniciar un últim viatge a Suïssa. Allà podrà decidir com i quan acaba la seva vida gràcies a l’ajuda d’una associació de suïcidi assistit. En Flavio, que no s’ha separat d’ella en més de quaranta anys, decideix acompanyar-la en aquest viatge sense retorn. La Violeta, es converteix en una mediadora involuntària entre els seus pares i tot el que deixen enrere, al mateix temps que intenta trobar el seu lloc en aquesta història.

El film inaugurarà la propera edició de la Seminci de Valladolid i està previst que arribi als cinemes el 15 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia