Altres

reconeixements

Juan Antonio Bayona, Lita Cabellut, Jaume Plensa i Núria Espert, doctors honoris causa per la UB

El rector de la universitat, Joan Guàrdia, ha destacat “el talent, l’excel·lència i la projecció internacional” dels quatre nous doctors

El cineasta Juan Antonio Bayona, l’artista multidisciplinària Lita Cabellut, l’escultor Jaume Plensa i l’actriu Núria Espert han estat investits avui doctors honoris causa per la Universitat de Barcelona (UB) en un acte al Paranimf de l’Edifici Històric. Segons l’ACN, tots ells han assistit a l’acte de forma presencial a l’excepció d’Espert, que no ha pogut ser-hi per motius “personals”. El rector de la universitat, Joan Guàrdia, ha fet valdre “el talent, l’excel·lència i la projecció internacional” dels quatre nous doctors, els quals han rebut la distinció amb molta emoció. En els seus discursos han deixat clar que es tracta d’un “gran honor” i han aprofitat per reivindicar la cultura, així com les seves respectives disciplines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia