Cultura

Banderas treballarà a les ordres de Woody Allen

Cinema

Antonio Banderas ha confirmat que és gairebé segur que participi en la propera pel·lícula del director Woody Allen i al costat dels actors Naomi Watts i Anthony Hopkins. El malagueny, que ha confessat no saber l'argument del film, ha assenyalat el seu interès per posar-se a les ordres del realitzador novaiorquès, amb qui ja han treballat altres actors espanyols com Javier Bardem o Penélope Cruz, a Vicky Cristina Barcelona.

En declaracions a RNE, l'actor ha informat que acaba de rebre el guió però que "encara no ha dit que sí", tot i que ha reconegut que és "molt difícil dir que no a treballar amb Woody Allen". Banderas ha comentat que "hi ha actors de gran categoria que han fet personatges d'una sola escena a les seves pel·lícules només perquè això suposa estar al costat d'una llegenda, un home que ha fet història".

Bardem ha explicat que el director li deixarà llegir el guió però només podrà quedar-se la seva part. Aquest és un costum molt habitual del productor novaiorquès, que pretén preservar així el secret dels seus films.

Valoració dels Oscars
L'actor ha destacat la gran importància del canvi a nivell mundial pel qual han passat el cinema, l'esport o l'arquitectura estatals, entre d'altres, fent referència a l'Oscar que l'actriu Penélope Cruz va rebre diumenge. Un fet que, considera, fa vint anys hauria estat "gairebé una broma", però que actualment "és una realitat".

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.