Cultura

Atalis denuncia el maltractament rebut per part de TVE a la gala d'Eurovisió

La caiguda d'un dels membres d'Atalis, el grup sabadellenc que dissabte va actuar a la gala d'Eurovisió de TVE, portarà cua. Paco Quintana, el component que va tenir la mala sort de caure al fossat de l'escenari, d'1'70 metres d'alçada, s'ha trencat el braç dret per dos llocs diferents i té una fissura a les costelles arran de l'incident. La part dreta del seu cos va amortir la caiguda i les conseqüències són importants: haurà d'estar de baixa 70 dies.

Això, que podria passar com una anècdota més, no ho és tant quan a la mateixa gala van caure dues persones més. Un candidat popular a jurat i un tècnic de l'organització també van anar a terra. Per aquest motiu, i pel "maltractament" que, segons Paco, va rebre per part de TVE després de l'accident, està pensant denunciar la cadena. "Quan va acabar l'actuació, vaig sortir de la gala en una llitera, amb el problema afegit que només hi havia una ambulància i que no em podia portar", explica.

Hi havia el perill que caigués algú més i per això, l'única ambulància disponible no podia marxar del Casino de L'Aliança del Poble Nou, on es va fer la gala. Al final, un altre vehicle el va portar a l'hospital i allà va estar fins dos quarts de sis de la matinada esperant que algú el vingués a buscar. "Mentrestant, m'anava morint de dolor", confessa. I passats els dies, ningú no es va preocupar d'ell. "TVE va intentar ocultar la caiguda, però hi ha cadenes que l'han anat reproduint i ara ja ho sap tothom", afegeix.

Per tot això, si TVE no cobreix la baixa de Paco, compositor i productor del grup, la demanda podria prendre forma. Si, per contra, la cadena de televisió reconeix el seu error, l'accidentat dedicarà els seus esforços a recuperar-se i a rematar el disc que el grup traurà d'aquí dos mesos, esperem, sense cap incident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.